Tickets: vraag en aanbod

Kun je niet naar Proef Egmond komen of ben je nog op zoek naar een ticket voor Proef Egmond? Plaats je oproep dan in de pagina van ons Facebook Event. Wij werken niet met een wachtlijst.

Tickets overdragen

Heb je iemand gevonden die jouw ticket wil overnemen of die juist een ticket voor jou heeft, dan kun je het ticket op een andere naam zetten. Een gepersonaliseerde overdraging gaat via de mail en is mogelijk tot maandag 13 mei. Plaats je oproep in ons Facebook Event.

Hoe werkt het overdragen tot 13 mei?

De vorige deelnemer en de nieuwe deelnemer handelen de koop zelf af. Als dit gedaan is, mailt de originele koper van de tickets zijn/haar naam, adresgegevens en bestelnummer én de naam, adresgegevens en e-mailadres van de nieuwe koper naar info@proefegmond.nl.

Hoe werkt het overdragen na 13 mei?

De vorige deelnemer en de nieuwe deelnemer handelen de koop zelf af. De originele koper van de tickets ontvangt in de week voor Proef Egmond de startlocatiemail (afhaalbewijs) om de tickets mee op te halen. De originele koper en de nieuwe koper zorgen er onderling voor dat de startlocatiemail en het afhaalbewijs bij de nieuwe koper terechtkomt.

Let op!

Je bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van de gegevens en/of het afhaalbewijs. De organisatie van Proef Egmond bemiddelt in geen enkel geval bij het doorverkopen van tickets. Wij dragen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid wanneer je als nieuwe deelnemer het ticket/het afhaalbewijs niet ontvangt.

Pr03f3gmondVraag en aanbod