FAQ

Algemeen

Proef Egmond is een evenement waarbij gasten een route volgen langs verschillende Egmondse restaurants. In elk restaurant krijgen de gasten een gerechtje met een bijpassend wijntje of biertje. Proef Egmond staat voor veel gezelligheid en lekker eten en drinken en is daarmee het perfecte dagje uit.

Je kunt altijd proberen om via social media nog aan tickets te kunnen komen. Kijk voor meer informatie op onze Vraag en aanbod-pagina. Vooral in de week voor het evenement worden er nog wel eens wat tickets aangeboden.

De volgende editie van Proef Egmond is op zaterdag 16 november 2019, van 11.30 tot 17.00 uur.

Nadat je online je ticket hebt besteld, is het wachten tot de week van 16 november. Dan ontvang je van ons een mail waarin we je startlocatie (je eerste restaurant) bekendmaken.
Bij je startlocatie ligt je fysieke ticket en routekaart voor je klaar. Nadat je bij je eerste restaurant van je gerechtje en drankje genoten hebt, vervolg je je weg zoals op de aanbevolen route is aangegeven.

Wij willen Proef Egmond voor iedereen leuk houden. Voor de bezoekers, maar ook voor de restaurants en hun medewerkers. Wij voeren daarom de volgende veranderingen door:

  • Het is niet meer mogelijk om aan te geven dat je samen met iemand/een ander groepje wilt starten. Wil je samen van Proef Egmond genieten? Plaats dan samen één bestelling. Bestellingen samenvoegen of samen laten starten doen we niet.
  • Je kunt niet meer dan 10 tickets per bestelling kopen. Dit doen wij om groepen groter dan 10 personen op te splitsen ter bevordering van de doorstroming en gemoedelijkheid. Je kunt je (grote) groep natuurlijk wel opsplitsen en zelf meerdere bestellingen plaatsen. Samen starten gaat dan helaas niet.
  • Het is niet meer mogelijk om de startlocatie van je voorkeur door te geven. Wij delen alle bezoekers willekeurig in.
  • De route van Proef Egmond loopt langs 7 restaurants in plaats van langs 8 restaurants. Zo heb je bij elk restaurant meer tijd om van het gerechtje en drankje te genieten.

Tickets

Tickets bestellen kan heel eenvoudig online. Nadat je de bestelling voltooid hebt, ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt maximaal 10 tickets per bestelling bestellen.

In de week voorafgaand zaterdag 16 november ontvang je van ons een mail met daarin je startlocatie. Met deze mail kun je op de dag van het evenement je ticket ophalen bij de startlocatie (je eerste restaurant) waarbij je bent ingedeeld.

Ja, dat kan. Je kunt maximaal 10 tickets per bestelling bestellen. Wil je samen van Proef Egmond genieten? Bestel dan samen de tickets. Alle personen binnen één bestelling starten samen. Verschillende bestellingen (groepen, individuen) kunnen later niet meer bij elkaar ingedeeld worden.

Kinderen mogen mee, maar wij bieden geen kinderkorting. Als je twijfelt of kinderen de gerechtjes wel zullen lusten, raden wij aan om geen ticket te kopen voor de kinderen, maar in de restaurants iets van de kaart te bestellen.

Vanzelfsprekend wordt er geen alcohol geschonken aan gasten jonger dan 18 jaar. Aan gasten jonger dan 18 jaar wordt een vervangend (fris)drankje geschonken. Legitimatie verplicht.

Ja, dat is mogelijk indien jullie samen één bestelling plaatsen en je gezelschap niet uit meer dan 10 personen bestaat.

Grote groepen die meerdere bestellingen plaatsen zullen verspreid worden ter bevordering van de doorstroming en gemoedelijkheid.

Nee, dat is niet mogelijk.

Helaas is er geen restitutie mogelijk. Wij raden je aan om zelf te proberen je tickets door te verkopen, bijvoorbeeld via social media. Wij zullen niet bemiddelen in het doorverkopen van je tickets. Kijk voor meer informatie op onze Vraag en aanbod-pagina.

Je kunt altijd proberen om via social media nog aan tickets te kunnen komen. Kijk voor meer informatie op onze Vraag en aanbod-pagina. Vooral in de week voor het evenement worden er nog wel eens wat tickets aangeboden.

Gerechtjes en drankjes

Bij elk gerechtje kun je kiezen uit een wijntje of biertje (of frisdrank), maar de gerechtjes en drankjes blijven tot zaterdag 16 november een verrassing!

Ja. De gerechtjes (en dus ook de ingrediënten) blijven een verrassing, maar bepaalde restaurants zullen zeker een vlees- of visgerechtje bereiden.

Ja, hier wordt natuurlijk rekening mee gehouden. Na je bestelling horen we graag je via info@proefegmond.nl van je aantoonbare voedselallergie en/of het aantal vegetariërs in je gezelschap.

Nee, dat is niet mogelijk. Proef Egmond is een evenement waarbij het erom draait dat je je laat verrassen door de creativiteit van de chef-koks.

Ja. Je mag frisdrank kiezen als je geen alcohol drinkt (of als je jonger bent dan 18 jaar).

Omdat er alcohol geschonken wordt, kunnen medewerkers van de deelnemende restaurants naar je legitimatie vragen. Restaurants mogen geen alcohol schenken aan mensen jonger dan 18 jaar en zullen dit bij twijfel ook zeker niet doen.

Overig

Je kunt ons altijd mailen via info@proefegmond.nl of tijdens kantoortijden bellen op 06 45 45 94 95. Beantwoorden wij de telefoon niet? Stuur ons even een berichtje via WhatsApp en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Pr03f3gmondFAQ