Vraag en antwoord

Algemeen

Proef Egmond is een beleving waarbij gasten een route volgen langs verschillende Egmondse restaurants. In elk restaurant krijgen de gasten een gerechtje met een bijpassend wijntje of biertje. Proef Egmond staat voor veel gezelligheid en lekker eten en drinken en is daarmee het perfecte dagje uit.

De achtste editie is op zaterdag 14 mei 2022. Het is nog niet bekend wanneer de negende editie plaatsvindt.

Nadat je online je ticket hebt besteld, is het wachten tot de week voor het evenement. Dan ontvang je van ons een mail waarin we je startlocatie (je eerste restaurant) bekendmaken.

Bij je startlocatie ligt je fysieke ticket en routekaart voor je klaar. Nadat je bij je eerste restaurant van je gerechtje en drankje genoten hebt, vervolg je je weg zoals op de aanbevolen route is aangegeven.

Nee, dat is niet mogelijk. Proef Egmond is een beleving waarbij het erom draait dat je je laat verrassen door de creativiteit van de chef-koks. Het is niet mogelijk om te vragen naar een vervangend gerechtje of een ander biertje of wijntje.

Tickets

Als er tickets beschikbaar zijn, kan bestellen heel eenvoudig online. Nadat je de bestelling voltooid hebt, ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt maximaal 9 tickets per bestelling bestellen.

In de week voor het evenement ontvang je van ons een mail met daarin je startlocatie (je eerste restaurant). Met deze mail kun je op de dag van Proef Egmond je tickets ophalen bij het eerste restaurant waarbij je bent ingedeeld.

Ja, dat kan! Je kunt maximaal 9 tickets per bestelling bestellen. Alle personen binnen één bestelling starten samen bij hetzelfde restaurant.

Kinderen mogen zeker mee! Als je twijfelt of kinderen de gerechtjes wel zullen lusten, raden wij aan om geen ticket te kopen voor de kinderen, maar in de restaurants iets van de kaart te bestellen.

Vanzelfsprekend wordt er geen alcohol geschonken aan gasten jonger dan 18 jaar. Aan gasten jonger dan 18 jaar wordt een vervangend (fris)drankje geschonken. Legitimatie verplicht.

Ja, dat is mogelijk indien jullie samen één bestelling plaatsen en je gezelschap niet uit meer dan 9 personen bestaat.

Grote groepen die meerdere bestellingen plaatsen zullen verspreid worden ter bevordering van de doorstroming en gemoedelijkheid.

Helaas is er geen restitutie mogelijk. Wij raden je aan om zelf te proberen je tickets door te verkopen.

Wij bemiddelen niet in het doorverkopen van je tickets.

Gerechtjes en drankjes

Proef Egmond draait om het ontdekken van de restaurants en de creativiteit van de chef-koks. De chef-koks stellen met passie en grote zorgvuldigheid hun gerechtje, wijntje en biertje samen. Het is niet mogelijk om bij ons of bij de restaurants aan te geven dat je liever iets anders te eten of te drinken hebt of dat je iets niet lust. Nieuwe smaken proberen is een mooie uitdaging voor iedereen!

Geniet van de voor jou onbekende gerechtjes en laat je verrassen door de culinaire veelzijdigheid van Egmond aan Zee!

Nee, dat is niet mogelijk. Proef Egmond is een beleving waarbij het erom draait dat je je laat verrassen door de creativiteit van de chef-koks. Het is niet mogelijk om te vragen naar een vervangend gerechtje of een ander biertje of wijntje.

Bij elk gerechtje kun je kiezen uit een wijntje of biertje (of frisdrank), maar de gerechtjes en drankjes blijven tot de dag van het evenement een verrassing!

Ja. De gerechtjes (en dus ook de ingrediënten) blijven een verrassing, maar bepaalde restaurants zullen zeker een vlees- of visgerechtje bereiden.

Ja. Je mag frisdrank of water kiezen als je geen alcohol drinkt (of als je jonger bent dan 18 jaar).

Omdat er alcohol geschonken wordt, kunnen medewerkers van de deelnemende restaurants naar je legitimatie vragen. Restaurants mogen geen alcohol schenken aan mensen jonger dan 18 jaar en zullen dit bij twijfel ook zeker niet doen.

Overig

Je kunt ons altijd mailen via info@proefegmond.nl. We zullen zo snel mogelijk antwoorden!

Pr03f3gmondFAQ